Followers

26 September 2008

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN


Teristimewa kepada rakan-rakan bloggers semua ( & pembaca senyap) yang selalu membaca blog saya...


Saya mengambil kesempatan di sini untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN.

Saya juga pohon kemaafan seandainya sepanjang penglibatan saya di blog ini, saya ada dan telah menyinggung perasaan rakan-rakan semua. Percayalah tidak terdetikpun di hati saya ingin mengguris hati dan perasaan rakan-rakan semua.

Kepada Rakan-rakan yang selalu beri komen tu… SETINGGI-TINGGI RASA KASIH DAN SAYANG SAYA UNTUK KALIAN SEMUA (ingin rasanya nak belanja makan … hehe).

Moga ikatan hubungan persahabatan kita akan berkekalan. Saya bersyukur dapat mengenali kalian semua walaupun hanya di alam maya (mungkin suatu hari nanti kita boleh berjumpa & makan sama-sama) - apaler cikgu ni asyik sebut pasal makan jer…maklumlah tengah berpuasa ni.

Akhir Kata, Salam Keceriaan untuk Rakan-Rakan Semua dan Keluarga. Jaga diri, jaga keluarga, jaga kereta…

p/s – Sila ambil kad raya yang biasa-biasa je di atas tu (maklumlah tak pandai nak hias-hias) … Kad itu KHAS UNTUK RAKAN-RAKAN BLOGGERS SEMUA & PEMBACA SENYAP blog saya (maafya jika ada yang tertinggal nama…tak sengaja – mungkin terlepas pandang).

37 comments:

azza_irah said...

salam cikgu..
salam aidilfitri juga..
moga kebahagiaan menyinari cikgu sekeluarga di lebaran ini..

moga jalinan indah ini kan berkekalan bersandarkan ketelusan dan keikhlasan hati..

nak banje makan..?..leh je..ekeke..balik raya ni g serbu umah cikgu..eehehee..

Eida said...

tima kasih bagi kad raya... nanti sy tempek kat blog..

Rashid said...

salam azza,
Terasa indahnya mempunyai jalinan seperti ini.. dan terasa langkah kakipun semakin gagah.

Datanglah azza rumah - saya jamu makan. makan apa???? (garu-garu kepala, sedang fikir nak masak apani???? hehe.)

Azza, selamat berhari raya bersama keluarga tersayang...

Rashid said...

salam eida,

Sama-sama eida.. saya berterima kasih kerana sudi berkawan ngan saya. Moga jalinan ini berkekalan..

Azwani Shaari said...

selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin untuk cikgu Rashid juge :)

Witty Angel said...

shelamatttt harii raya!!!!!

Tirana said...

Terimakasih atas ingatan..Saya juga mengucapkan selamat hariraya kepada cikgu Rashid sekeluarga. Jika ada salah dan silap saya selama kita berinteraksi di alam maya ini, saya pohonkan seribu kemaafan. Mudah-mudahan ikatan persahabatan yang terbina di sini akan berpanjangan.

cikya said...

Salam cikgu....

Tq no...nak cadangkan cikgu nanti buatlah together-gather...banyak peminat blog cikgu ni. Saya ni kira pembaca senyaplah...Wah best kan, bleh p kelantan,shopping2..

kuIna Jentayutiara said...

te ri ma ka sih cik gu... (ala2 budak tadika)

eehhh nak belanja ker... nie yg syiok nie... bila tu? hehehe

apapun selamat hari raya utk anda sekeluarga.

Erinsza said...

thank cikgu rashid, salam aidilfitri dari saya, ERINSZA & FAMILY.

cHaDacHaDa said...

salam bang.
wahhh.tercarik2 jugek nama kat board td.
seb baek ada.
klu ak,tak jadi nak wish raya.
muahaahaha~~

ok bang.
selamat beraya sakan~!

:)

nieja said...

thanx..
kad raye tu..
hehe..

duit raye xde skali eh?
akekke..

anaiz said...

salam incik rashid,
thanks bagi kad raya :)
selamat hari raya k..
semoga raya kali ini lebih bermakna..

zool said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
kepada Tuan Blog...
Terima kasih .. Harap anda sentiasa berblog...

azza_irah said...

cikgu..
g betul2 kang..terkdu cikgu tgk sy kat muka pintu..hehee..

jalinan indah tanpa wajah..tanpa suara..hanya bait ayat pengikat rasa...hanya ketelusan penghubung jiwa..

eiza said...

terima kasih sebab sudi bg kad raya ni...

salam aidilfitri..

berhati2 di jalanraya..

wan hussin said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin cekgu... e-kad raya cekgu saya amik n tempek kat blog saya yeah... ahaks!

fAtrinA said...

salam cikgu~
thanx ya...salam lebaran ;o)

*SiRibenMerah said...

Salam Aidilfitri =)

sakurasa 2 said...

Salam Aidilfitri
terima kasih kerana ecard raya.
Selamt hari raya bersama keluarga tersayang.

Rashid said...

SALAM UNTUK RAKAN-RAKAN SEMUA,

TERIMA KASIH ATAS UCAPAN RAYA.
SAYA SAYANG ANDA SEMUA.

Sufi Idany said...

salam cikgu....selamat ari raya....
terima kasih ada gak nama idany. insyaALlah ada kelapangan saya paparkan... meskipun aidilfitri kian berlalu.... selagi syawal masih ada bermakna raya tak abih lagi.... heheheh....

kak azza, nnt klau nak serbu umah cikgu rashid ajak ida ek... ida suka mkn2 free ni ....

Cikgu Rashid.... ida mkn byk.... tk per ke ?

Rashid said...

salam sufy idany,
wah beraninya nak serbu rumah saya..sempat nak berpakat dengan azza sekali tu. hehe.

eee makan banyak maknanya hati suka tu. baguslah cam tu. kan kita hidup ni untuk makan. ops, makan untuk hidup?. tapi sekarang ni saya rasa kita hidup untuk makan.. yake? ah, apa-apa je le. janji makan. selagi kita sihat. kan.. kan..

Sufi Idany said...

salam.... cikgu jgn tk tahu raya ari tu kak azza n hubby serbu umah ida... huhu bkn serbu laa... bertandang beraya ngan ida... even kejap tp pertemuan tu cukup bermakna... semoga hubungan kami kekal...

cikgu nak open table gtau ida ek.... :). mkn utk idup or idup tuk mkn...? jom pakat pk reramai...

Rashid said...

Sufy,
yake azza pi rumah sufy. wah berani juga dia ye. saya ingat dia sajee je.

p/s -hmmmmmm kenapa ya tiba-tiba rasa malu pula... hehe

azza_irah said...

ekekek...pecah rasia ye ida..

nnti azza post gamba kami cikgu..pertemuan singkat yg cukup bermakna..

malu..?...hehee...nape..
jgn bimbang..azza tak g serbu umah org tanpa kebenaran..

raya ni terasa seronok..?..ermm..
mendalam..
leh nak korek rahsia..?..

Rashid said...

salam azza,

eeeee azza. tak ada apa rahsianya. kan raya..seronok kerna dapat berkumpul ramai-ramai, makan-makan, sembang-sembang, gurau-gurau..

bukan malu apa azza. hati memang teringin sangat nak jumpa cuma tetiba rasa malu pula nak bersua dengan kekawan bloggers yang hebat, kreatif & manis. hehe

Sufi Idany said...

sorry kak azza..pecah rahisa kat cikgu rashid.... mana th kot2 tibe dia ter'jealous di ajaknya kita beramai2 ke umah dia.... huhuhu.... silaturrahim meskipun terjalin hanya melalui bait2 kata, kekalnya melangkaui perhubungan dengan wajah tp hilang seri dari raut keihklasannya. btul tk cikgu ?

apa yang cikgu nak malukan? kami sedia maklum... kami2 ni manis2 belaka....tk gitu kak azza ?

azza_irah said...

heheh cikgu..
ni yg buat lagi teruja nak jmpa cikgu ni..
nnti la balik kelantan nak g intai2 kat smk...kk bukan besar mana kan..hehee..

moga prsahabatan indah ini kan berkekalan ..

azza_irah said...

cikgu..
sy yg sebenarnya segan nak jmpa cikgu..
bila bdepan kang sy yg tersipu2..hehee...

tapi..mmg tringin nak jmpa cikgu sebenarnya..

Rashid said...

salam sufy & azza,

wahhh bukan main pekenakan saya ya..

azza, nak intai saya. sek kat kk ni ada lebih kurang 10 buah. boleh jumpake? Tapi saya ni tak glamor. orang baru balik dari sabah. Kalau azza tanya JAGA, mungkin diapun tak kenal saya lagi. hehe

insyaAllah kita pasti jumpa nanti jika ada izinNya...

Terasa indahnya menjalin hubungan di alam maya.

azza_irah said...

cikgu tggu ye..
raya aji tak lama lagi..
:))

Rashid said...

azza)))))))))))))))))

huhuhuuu

Sufi Idany said...

:)...cikgu tak perkena pun... tp niat ikhlas... kalu nak ikut ida pun malu... ngeh2...

kak azza... ida igt kita kena intai slow2 dulu.... takut kan kita pakat serbu lomah lotut cikgu rashid nnt. :)

Rashid said...

idany,
huhuhuuuu (saya cikgu yang sentiasa cool)

nen said...

cikgu...akhir tahun ni bz dengan kursus kan cikgu?
agaknye nk menghabiskan duit kan cikgu kan?
hahahahha

Rashid said...

Nen,
Sebulan dua ni bz dengan pelajar. kelas tambahan tak abis-abis. Bengkel / gempur / latih tubi dsb. Maklumlah SPM dah hampir (13 Nov). Bulan 11 pula sibuk mengawas pep. SPM pula. Tadi saya ada juga terima panggilan dari kem tentera - ada latihan tempatan & kem tahunan selama 2 minggu. ishhh ishhh camana ni?

Cikgu nen, hujung tahun ni nen kayalah. Dapat bonus. haa tu shopping sakan lah tu. Jimat sikit duit tu tau. hehe

p/s - Nen, dapat bonus tu bila nak belanja? makan ABC pun jadilah. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search