Followers

30 May 2009

Peace 'V' untuk rakan-rakan guru


Cuti Pertengahan Tahun sekolah dahpun bermula (31 Mei – 13 Jun). Hampir 2 minggu sekolah cuti. Aku pasti para pelajar begitu suka dan gembira sekali. Maklumlah dapat berehat. Tapi itupun untuk pelajar bukan kelas peperiksaan. Untuk pelajar kelas peperiksaan tu macam biasalah ya, cuti-cuti juga, rehat-rehat juga tapi jangan lupa siapkan kerja rumah dan tugasan yang diberi tu!!


Dan cuti ini, aku juga teramat pasti rakan-rakan guru juga turut bergembira sama. hehe.


Kepada rakan-rakan guru semua, SELAMAT BERCUTI !! Peace 'V' untuk rakan-rakan guru.


Kepada yang bukan guru tuu... paham-paham jelah ek.

33 comments:

dayana said...

hmmm slmt bcuti...

SuFy said...

wahh..best lar..da cuti..hepi holiday..nak cuti gak..huhu

AiE bAhRi said...

Happy holiday cikgu rashid!!

suhaimina said...

wahhh, bercuti nampak cegu kta ni.. selamat bercuti utk semua guru2 n pelajar.. Jom cuti2..

kakyong said...

Selamat bercuti buat cikgu Rashid. Ke mana cuti panjang2 ni? Saya tetap ke sekolah sebab ada kelas tambahan. Apalagi kalau jadi AJK G8. Kena gilir2 duty kat ofis dgn pentadbir.

naurah makwa said...

selamat bercuti cikgu...

fa_wassini said...

uhuk.. fa xpaham hikhik... lalala heheh... lama x on9 kat ym

Mencari Sinar Bahagia @ Tommy said...

Hello Cikgu Rashid,

Mmg rasa nak berkawan dgn cikgu...
Ur blog mmg best...
Can we be friends..:)
Reply me,k..

Marzalina said...

selamat bercuti sekolah cikgu :)

Thani Mardiana said...

selamat cuti-cuti cikgu..


=)

Ada Ayrissa said...

slamat bercuti cikgu...
cuti2 mesia ke mana?

Rashid said...

Dayana
hmm selamat bercuti juga utk cikgu dayana.. "selamat tinggal Ipoh!' wahh. suka le tuu. dushh!!!nngan penuh kelembutan..

Rashid said...

Sufy
Memang best le sufy cuti-cuti ni.. eee seronoknya jadi cikgu (saja je ni.. wat sufy jeles.)

sufy t.kasih..

Rashid said...

AiE bAhRi
Happy juga utk aie. Moga segalanya beri kesukaan buat aie.

Rashid said...

suhaimina,
JOmmmmmmmmmmmm kita cuti. Cuti mencari erti sebuah kehidupan. Moga kita semua beroleh kedamaian..

Rashid said...

salam kakyong
a'ahh cuti inipun saya ada juga kena pergi sek - tuesyen..

G8?. hehe. sayapun kena juga bertugas kat pejabat sc bergilir-gilir ngan diorang tu.

Rashid said...

naurah makwa
naura..tq tq.. hehe

Rashid said...

fa_wassini
fa.. saja le tu. buat-buat tak paham.. hehe.
ym? a'ahh.. 3 ari ni ada kat hospital KB. Temankan mak. Dia tak sihat.. tapi skrg ni syukur mak dah okey..dah kuar spital dah.

Rashid said...

Tommy,

Tommy. boleh saja. Saya memang suka berkawan ngan sapapun..
Moga tommy baik-baik saja k..

Rashid said...

Marzalina.
Intan.. t.kasih.
psstt!!! intan tak jeles ke.. ahhahah!! (jahatkah diri ini? hehe)

Rashid said...

Thani Mardiana
k thani mardiana.. t.kasih atas ucapan.

Rashid said...

Ada Ayrissa
Ada ayrissa.. alaa saya ni cuti-cuti kelantan je. tak kemana. Banyak keje juga le yang nak nak diselesaikan .. adoii..

Rashid said...

Ada Ayrissa
Ada ayrissa.. alaa saya ni cuti-cuti kelantan je. tak kemana. Banyak keje juga le yang nak nak diselesaikan .. adoii..

Fly said...

Salam cikgu Rashid
Selamat bercuti bersama keluarga tersayang...

NuR said...

slmt bercuti cikgu...

Anonymous said...

salam..
bukan main seronok adik2 dpt bercuti..senyum sampai ke telinga..teringat zaman sekolah dulu..
< ari >

Rashid said...

Fly
Terima kasih..cuti-cuti Malaysia.. cuti-cuti kelantan..

Rashid said...

Nur.
yup!! nur.. jom le kita cuti-cuti Malaysia.

Rashid said...

Anonymous
hehe.. pssttt!!! bukan setakat pelajar je seronok ..gurupun tumpang seronok juga ler.

sakurasa 2 said...

cikgu Rashid
Selamat bercuti
kirim salam orang kg ya he he he

ije said...

selamat kembali ke sekolah~ ehe

Rashid said...

Sakurasa

okey sakura.. insyaAllah..

terima kasih..

Rashid said...

Ije

adoiii terima kasih ije..

mood ke sekolah???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search