Followers

17 September 2009

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ...


Assalamualaikum w.b.t..

Sempena syawal yang bakal tiba ini, saya ingin ucapkan Selamat Hari Raya Aidil fitri kepada semua kenalan saya, rakan-rakan bloggers dan semua pengunjung blog saya ini. Saya ingin ambil kesempatan ini, menyusun 10 jari mohon ampun dan maaf sekiranya terdapat apa jua kesilapan, kesalahan & usik-usikan sepanjang kita bersama di alam maya ini.


Segala yang baik datangnya dari Allah s.w.t .. mana yang kurang itu adalah dari saya sendiri.


Yang duk jauh dan akan balik kampung itu, pandu hati-hati, jaga diri, jaga keluarga dan jaga kereta. Kepada yang tak balik kampung itu.. jangan sedih. Senyum ek.. (tapi kalau sedih juga.. menangislah..)


Kepada rakan bloggers, masa makan kuih raya tu jangan ‘terover’ sangat okeh. hehe (confirm semua makan banyak ni..)


P/S kepada kenalan & rakan-rakan bloggers - terimalah kad raya dari saya di atas tu. Ia tanda ingatan, tanda saya sayangkan anda semua.



>>>>>> TERIMA KASIH KEPADA RAKAN-RAKAN BLOGGERS ATAS UCAPAN SELAMAT & KAD RAYA ...


Berikut antara yang saya sempat terpandang, terklik dan mengambilnya dengan senyuman dan hati yang suka ...




dari luth

dari nard

dari eiza

dari maiza


dari idalara


dari Intan


dari Lady B


dari Redynne

dari Zyma Saad


49 comments:

kuina said...

selamat hari raya
maaflah kalau terkasar bahasa
terguris luka

Rashid said...

Kuina

salam kuina..
uiss baru je 2 minit saya entri, terus kuar komen kuina.. terima kasih kuina.

Kuina okeh. orangnya sangat baik..

Marzalina said...

selamat hari raya maaf zahir batin yer..mohon salah dan silap agar dimaafkan..nanti intan amik kad cikgu tu. =)

n a r d indie winkie said...

wah..ada dpt kad raya. selamat hari raya kepada cikgu rasyid. mintak maaf kalo saya ada mengguris perasaan atau sebagainya.

Cikgu Adham said...

slm.. selamat hr raya juga heh heh

LiNda said...

Saya tak berapa nak baik..

so, saya nak ambil kesempatan mengucapkan salam lebaran .

Salah dan silap harap dimaafkan .

Awak tak perlu nak puji or nak kata-kata apa . Cuma bagitahu dgn jelas, Maaf atau tidak ?

Tq...

p/s. saya serius tau.. (sambil senyum simpul..) ekeke

MuMMy 2 Haqq said...

selamat hari raya..sudi2la dtg amik kad raya saya pula..

MaizaC'Joe said...

Salam Rashid..

Salam AidilFitri maaf zahir dan batin
jika ada terkasar bahasa tutur kata terlajak gurau senda sepanjang perkenalan ini.. ampun dan maaf di pinta..

Ikhlas dr maiza

eiza in the house.. said...

Selamat hari raya cikgu..:)

Rashid said...

Marzalina
Terima kasih intan..
kita 00 kay..

Rashid said...

Nard
Terima kasih nard. Nard pelajar yang baik. tak pernah wat salah..

Rashid said...

Cikgu Adham
salam & selamat hari raya adham..

Rashid said...

Linda
Tak berapa nak baik? ermm takper.. saya baik je.

wah marah nampak? oleh kerana Linda marah saya so saya tak nak maaf!! . Cuma saya nak ampunkan segala salah Linda pada saya (uiss ada salahke?? hehe..yang saya tau linda takde wat salahpun.. )

Linda bagi saya suci bersih…

p/s – saya juga serius ni.. (senyum sikit je.. kemudian makin lebar..)

Rashid said...

Mummy 2 haqq
selamat juga utk mummy..
Terima kasih mummy.. kad? saya on the way ni ..

Rashid said...

Maiza
Salam maiza
ermm taupun ada salah ek? hehe.. takde le maiza. Gurauan maiza tu okey je. Saya suka ..

Rashid said...

Eiza
Selamat juga utk eiza. Moga tenang.. damai ..

Rozita said...

banyaknya kad raya
slmt rayer

Pocket said...

banyak dapat kad bang!!
heheh, pocket tahun ni lemau,
tak bli pun kad raya kasi orang.
tak per..
tahun dpan balas dendam balik.. huhuuuu

selamat hari rayer,
berhati hati dijalan rayer,

Zyma Saad said...

Salam Cikgu Rashid.....

Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Maaf Zahir dan Batin.

Andai ada t`kasar bahasa, t`lebih bicara, t`guris rasa, t`luka jiwa.....Maafkan sy,Cikgu.
Kosong = kosong

:) Hati2 memandu kete di musim perayaan ini ye. :)

Zyma Saad said...

Errkkkk,sy patah balik. Lupa nak amik KAD RAYA Cikgu.
Tankiu.... :)

cHeRyNa PiReS said...

selamat hari raya dan maaf zahir batin ye cikgu rashid...sedar tak sedar dah lebih setahun kita tukar link blog:)

kalau ada tersilap kata, harap dimaafkan:)

LiNda said...

hahah..
Ngape ? ada nada marah ke ?
wahh... besh gak marah2 kann...

meh sini, saya dah sediakan duit raya ..

Rashid ...

Dengan rasa tulus ikhlas saya ucapkan salam lebaran buat awak sekeluarga ..

... Dari saya sekeluarga .

Tirana said...

Sebelum balik kampung, nak round blog kawan-kawan. Banyak sangat blog dalam list, sampai tak terlayan lebih2 lagi dalam bulan puasa ni..Kawan-kawan Di FACEBOOK lagi nak dilayan..hehehe

Anyway..terimakasih bagi kad raya. Nanti kak tirana amik.. Selamat hari raya untuk cikgu Rashid..Jika ada salah dan silap, harap dimaafkan ye..

BEiB said...

salam...
SHRAF..
Moga bahagia ceria di Lebaran ini.
MZB..

* foto sini
http://nuharisteam.blogspot.com/2009/09/panas-enjin.html
macam sama kat blog cg Rashid..
saja nak bagitau...

Luth Textile said...

SALAM, SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN..

Jemput ke blog ambil kad raya ya.. (kad raya kat sini)

Minta maaf kalau ada silap tulis yang menyinggung anda..

**kalau anda tak update link blog sy (link lama www.luthtextile.com bertukar ke --> http://luthtextile.com/blog) boleh la berbuat demikian eh. TQ.


Ikhlas :  
Luth Textile, Penang

Rashid said...

Rozita
Ita, kad raya je .. duit takde.. sian sayakan. hehe

Rashid said...

Pocket
Pocket.. naper tak beli kad raya?.Lagi bagus kalau buat sendiri - free je.
k.. selamat raya juga utk pocket.

Rashid said...

Zyma saad
salam zyma
yup!! zyma banyak buat salah tu.. ahaks!!
Apapun kita tetap o=o
T.kasih zyma..

Rashid said...

Cheryna Pires
Selamat juga utk cheryna. a’ahh setahun dah. Kejap ek. Baru kelmarin je rasa.
Cheryna.. saya juga minta maaf ye.

Rashid said...

Linda
ermm… nada marah tu terdengar kat sini le Linda. Mungkin orang lain tak dengar tapi saya dapat dengar.. psikik kan..
Duit raya? tak naklah.. kalau bagi kuih goyang linda tu okey gak.

Linda.. terima kasih segalanya utk awak.

Rashid said...

Tirana
tule kak Tirana glamour sangat. Kan tak terlayan nak balas ucapan dan kad raya tu..
Utk kak Tirana, selamat raya.. hati-hati on the way balik kg tu.
Moga tenang je kat kg k..

Rashid said...

Beib
salam beib.. moga beibpun ceria bahagia masa raya nanti.
Saya dah pergi kat blog nuharisteam tu. Sebelum ini saya tak pernah pun kat sana..

ooooo ingatkan sama apa beib, rupanya tang HEADER tu – tangan dibuka macam sayap burung terbang tu – menghirup udara nyaman….. hehe. Wat suspen je beib ni..

Rashid said...

Luth Textile
Salam raya juga wat luth..
Nanti saya ambik kad raya luth tu.. terima kasih..

Nadia Yuna said...

Selamat hari rayaaaaaaaaaaaa
huhu. semoga baik2 saja raya ni ya =)

MaizaC'Joe said...

Salam Rashid..

saya da salah ekk?? alamak.. tak pa nasib baik suka.. hee..

Redynne™ said...

Salam Aidilfitri cekgu..

Mohon Maaf terkasar bahasa yg x disengajakan..

*ceria2 slalu ye cekgu.. :)

Rashid said...

Nadia Yuna

Selamat hari raya juga utk nadia..
Jangan sedih k nadia. saya nak tengok nadia senyum bersama keluarga dan kawan-kawan sume..

Rashid said...

Maiza

hehe.. saya gurau je le awak. Naper takut wat salah ek? Awak okeyle. Jangan risau. Semua kawan saya okey. Mereka suci bersih dalam hati saya..

Rashid said...

Reddyne
reen.. kalau tak ceriapun takper. janji sentiasa cool.. reen kan kenal saya ni sentiasa tenang ..damai ..

Lisa said...

Selamat Hari Raya !!

sakurasa 2 said...

Salam Aidilfitri maaf zahir batin

kojah said...

samat ari rayaaaaaa =)

Zyma Saad said...

Salam Cikgu Rashid.....

masih ada mood raya ke?
Mesti byk makan ketupat & lemang ekkkk.

:)

Ada Ayrissa said...

slamat hari raya cikgu..
maaf zahir dan batin..
moga ceria sokmo bersama org tersyg yer?

Rashid said...

Sakurasa 2
Salam juga utk sakura..
naper ilang? moga kembali semula berblog..

Rashid said...

Kojah

eeee samatt.. samatt ali laya.. hehe

Rashid said...

Lisa

Selamat hari raya juga utk Lisa..
T.kasih hadir kat blog saya. Moga tenang.. damai ..

Rashid said...

Zyma Saad

Salam zyma. ishh mood raya dah takde.. sekarang mood sibuk keje le pula. hehe

alaa kata orang.. dia tu bila makan lemang tak ingat dunia le tu..

Rashid said...

Ada Ayrissa

ermm.. selamat hari raya juga utk ada ayrissa. Moga tenang sokmmo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search