Followers

28 December 2011

Pengasas facebook tunggang kerbau?


Pengasas Facebook, Mark Zuckerberg tunggang kerbau? argghhhh jelesnya aku .. aku yang berada kat Malaysiapun tak pernah tunggang kerbau. Tengok budak-budak kecik tunggang tu adalah ..

 Tengok ..  betapa bergayanya dia ..

Mark Zuckerberg dikatakan menunggang kerbau semasa dia melawat Vietnam sempena cuti perayaan Krismas di Amerika Syarikat (AS) baru-baru ini. Beliau tinggal di hotel di bandar Sapa, kawasan peranginan utara Vietnam. Jutawan berusia 27 tahun itu tiba di Vietnam dengan menaiki penerbangan sewa khas dengan diiringi beberapa pengawal peribadi.

p/s - Mana-mana blogger yang nak tunggang kerbau sila call saya 019-992025_ ? Saya belanja. haha!! (jangan call ..  gurau jer )

8 comments:

Lady Windsor said...

punyalah smart dia punya percutian...naik kerbau jer..cer kalau jutawan lain, mesti nak pergi swiss main snow ke apa..tak pun dok kat resort beribu-ribu sewa untuk semalam. Tambah kaya le zuckerberg ni..

Afida Anuar said...

alahaiii comel... tapi kalau cikgu rashid tunggang kerbau mesti lagi comel kan? kan?

hehe;)

gurau2 je cikgu jangan marah:P

nurkaloi said...

wahh lau kaloi tunggang kerbau
tak berjalan kerbau kekekek

ashrafi said...

Walaupun duduk di kampung, belum pernah merasa tunggang lembu ataupun kerbau. :)

Rashid said...

Lady Windsor
Lady .. orang kaya buat apapun nampak smart je . Kalau kita naik kerbau tu apa orang kata .. ishh dah biol ke budak tuu .. gila ke apa ..

Rashid said...

Afida Anuar
haha!! dushh dushh fida .. mandaiii jer ..

Rashid said...

nurkaloi
Kerbau tak jalan kerana dia hairan .. dia kata “apale kaloi ni takde keje ke ..”

Rashid said...

ashrafi
Itulah ashraf .. sayapun .. tak terlintaspun nak naik makhluk tuu ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search