Followers

21 December 2012

Wanita suka pakai tudung ikut fesyen .. Ustaz Azhar Idrus



Terasa boring betul aku malam ini. Nak keluar takde mood.  Hujan pula turun tak henti-henti.

Terus masuk bilik study, buka laptop, surf internet – buka youtube. Terasa nak dengar siri kuliah dan soal-jawab bersama Ustaz Azhar Idrus.  Siapa yang tak kenal dengan Ustaz Azhar Idruskan. Gaya kuliah dan ‘mengajar’nya boleh dikatakan begitu menarik sekali.  Lucu tapi penuh isinya. 

Aku memang tertarik dengan gayanya menyampaikan ilmu agama. Agak santai. Siapapun bebas nak tanya apa jua soalan padanya. Semua soalan akan dijawabnya secara spontan bersandarkan ilmu agama.   Sebenarnya dah lama kita nak ada ustaz sebegini. Ustaz yang ceria, tenang dan sedia menjawab apa jua soalan walaupun kadang tu soalan yang ditanya memang kelakar gilerrrr  … ada juga soalan dalam ‘kain selimut’ … tapi semuanya akan dijawab dengan mendalam dan tenang.  Ramai yang gelak tapi aku tengok Ustaz Azhar Idrus cool je. hehe.

Terus terang memang tak bosan mendengarnya. Memang best gilerrr!!

Dalam duk dengar tu, tertarik aku dengan soalan iaitu gaya wanita hari ini yang suka memakai tudung mengikut fesyen terkini. Malah pelbagai fesyen.  Jom kita dengar apa kata Ustaz Azhar Idrus …




 haha!! tergelak aku sorang-sorang …





Bagi aku, memang best cara ustaz Azhar Idrus memberikan jawapan bagi satu-satu soalan yang diajukan padanya. Cara dan gaya mengajarnya berjaya memudahkan setiap isu dan persoalan untuk difahami oleh sesiapa yang mendengarnya.

6 comments:

azahrohaizah said...

ada dua jenis yang berahi bunga
satu wanita dan satu lagi monkey...
heheh amboiiii ustazz

hamizah samsudin said...

perempuan dgn fesyen mmg tak dpt dipisahkan :)

4feet8 said...

xdpt tgk video first.kena buka kt utube,la nanti. Kena cari ubat cepat2 ni..

Rashid said...


azahrohaizah
hehe .. hahaha!!! jgn terasaaaaaaa …


Rashid said...

hamizah
dah sejak lahir lagikan .. ;)

Rashid said...

4feet8
Jangan tak tengok. Memang gelak saya ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search