Followers

16 March 2012

2 projek berjalan serentak .. letih aku ..

Alamak 2 minggu lebih aku tak update entri. Cepatnya masa berlalu. Rasanya baru dua tiga hari je aku tak update. Naperle cepat sangat masa berlalu? Adakah ini satu petanda dunia makin hampir …??? Dua minggu rasanya baru je 2 hari?

Maafle teman-teman blogger kesayangan semua. Sibuk sikit aku kebelakangan ini.  Tak sempat nak buat entri, juga terjah, baca dan komen kat blog teman-teman semua. Maklumlah projek sedang berjalan. Dua Projek berjalan serentak.

Projek pertama iaitu memperbesarkan ruangan bilik study ..  (bilik untuk aku study,  buat kerja-kerja sekolah, berblog, menenangkan fikiran ... )


Projek keduapun sedang berjalan .. projek aset untuk masa depan ..


 besarnya tapak besi Y12.. suka aku tengok ..

InsyaAllah aku akan cuba luangkan masa untuk jengah dan baca blog teman-teman semua. Ini kerana teman-teman blogger semua adalah kesayangan aku ..

Doakan aku berjaya ya ..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search