Followers

04 March 2013

SIMPAN RAHSIA NEGARA DENGAN SEKETAT-KETATNYA!!!



Aku mengikuti perkembangan penceroboh di Sabah yang dipercayai dari Sulu, Filipina.

Penceroboh di Kg Sri Jaya Simunul

Siapa yang beri maklumat ada penceroboh di Kampung Sri Jaya, Semporna? Sedangkan mungkinkah itu semua sebenarnya satu perangkap?


NASIHAT DARI  PDRM - PLEASE SHARE!!

Tolong pesan dengan orang lain. Tolong jangan
update dekat facebook atau twitter kalau ternampak POLIS @ ATM
tengah buat roadblock dekat mana dan kereta
dekat mana. Percuma penceroboh dapat
info!! Senang-senang diorang serang. Jika ada apa-apa
simpan dalam hati. Mereka sedang
memerhati!!

Kepada Rakyat Sabah .. Tolong jangan
sebarkan maklumat di fb atau di mana-mana
sekalipun apa yang anda nampak Polis dan ATM
lakukan di Sabah. Apa yang anda nampak itu
adalah rahsia pertahanan negara. Tolong
jangan merasa bangga dgn maklumat yang
anda sebarkan. Anda hanya akan
mengeruhkan lagi keadaan. Secara tak
sengaja anda hanya membocorkan
maklumat kepada pengkhianat negara.
Sekarang anda juga memegang amanah
negara dengan tidak menyebarkan
maklumat. Pegang amanah itu erat-erat.

TOLONG SEBARKAN!

Rasanya update pasal info berapa
yang terkorban itu tiada masalah atau update
info agar semua orang lebih berhati-hati itu
tiada masalah. Cuma jangan update info yang
berkaitan dengan gerakan PDRM dan tentera di
luar sana.



4 comments:

||Sis aLeaSaRa|| said...

setuju sgt2 jgnlah mengusutkan lg keadaan.

#abg ipar sy tudm bhgn air force,td pun mak mertua kata tgu arhn je utk ke sana jika dipggl......

Ema Blog said...

sama-samalah doakan kejayaan kita

Rashid said...

sis aleasara
Selamat bertugas utk abg ipar ..

Rashid said...

Ema Blo
yup! kita doakan mereka semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search