Followers

14 May 2013

Norish Karman Masterchef Selebriti tersingkir. oh tidak!!






Tadi tengok TV MasterChef Selebriti Malaysia. Macam biasa, bila time penyingkiran akan dibuat .. rasa suspen je .. “siapa le agaknya yang akan disingkirkan?”

Aku suka tengok program ini kerana pelbagai watak dapat aku tengok … selain pelbagai cara masakan  mengikut kreativiti dan gaya masing-masing.

Antara artis yang aku suka tengok musim ini .. tak lain tak bukan ..  norish karman

Yup! terus-terang aku tak mau norish karman keluar atau disingkirkan …
Tapi malam ini, akhirnya bila time penyingkiran dibuat .. alamak!! norish yang terkeluar!!! ishhh !!!

Terus hilang mood aku …
Rasanya tak ada lagi mood nak tengok MasterChef Selebriti Musim ke-2 ini.

Aku ingatkan radhi yang keluar ..

4 comments:

Mardhia Yusof said...

cikgu minat norish karman ek?;)

eh saya dtg nak wish 'selamat hari guru'!

ok sambung..saya tengok episod awal2 je..then, tak tahu apa jadi..tup2 kontroversi zain dgn chef. mcm2.
tapi seronok layan citer masak2 kan..;)

Mardhia Yusof said...

cikgu minat norish karman ek?;)

eh saya dtg nak wish 'selamat hari guru'!

ok sambung..saya tengok episod awal2 je..then, tak tahu apa jadi..tup2 kontroversi zain dgn chef. mcm2.
tapi seronok layan citer masak2 kan..;)

4feet8 said...

selamat hari guru, cikgu rashid..

Rumah Kuning said...

OOO minat NK ya?
Selamat Hari Guru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search