Followers

08 February 2011

Mata menjeling mencari teman blogger


Masuk A&W Restaurant kat tepi pantai. Niat di hati sekadar nak rehatkan diri - minum-minum sambil layari internet - buka blog. 

Jujurnya rasanya dah bertahun aku tak masuk A&W Restaurant.

Masuk je terus pergi kaunter ais krim. Terus tengok menu. Tengok gambar .. dalam hati nak order ais krim je bukannya nak makanpun.  Dah kenyang. Oleh kerana tak biasa dengan menunya .. untuk mudah ..  pakai tunjuk gambar je . "Ini satu.. Ini satu..”

Bila sampai je yang aku order - terkejut aku dibuatnya.
“Alamak!! banyak juga ..  mana nak habis ni? Menu yang sama pula ni .. ini waffle .. inipun waffle .. “




 Ini rupanya waffle .. hehe  .. (itulah asyik asyik pergi KFC & pizza hut restaurant je)

p/s – Masa masuk restaurant, mata menjeling mencari teman-teman blogger kat restaurant. Mana tau ada yang kenal tapi sorangpun takde .. kalau ada yang kenal nak ajak makan sama-sama .. hehe

20 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

waffle a&w sedap! :)

mysara said...

wah..dkt A&W pn smpat on blog g ye..;)

ILA said...

Apa khabar cikgu...;)

BEiB said...

lain kali..hello..hello laa..:-)
tak baik makan sorang2...hehehe

Cikgu Nurin said...

Kat A&W ni, yg bestnyer float dier...

Eh...saya ada la kat situ..cikgu tak nampak ker...?

MaizaC'Joe said...

Assalamualaikum

moga sihat tenang, damai dan ceria... tak lupa senyum sokmo.. hehe..

lama tak masuk mkn2 kat A&W jg.. dah lama masuk rasa time sek dulu.. erm..

PS: mkn sorng eh.. hehe...
asal maiza masuk blog ni ja.. naik benda alah malware tu.. beberapa kl klik jd jg.. ini maiza masuk pastu close blog tinggal ruang komen.. buat mcm ni br bleh komen.. sambil baca kalut haha..

Kuronofu91 said...

tmbah berat camni~~~~

hasrul hassan said...

Salam ..
dah lama tak merasa A&W ni .. hmmm ...

*luv Syahnia* said...

sodappp nyaaa
tros lapo.. ^__^

Ada Dalina said...

suka A&W sbb besttttttttttt...nyum2...hehhe

Rashid said...

Ieda al habsyi
memang sedap .. tapi kalau makan ramai-ramai rasanya lagi sedap.. kan idea ..

Rashid said...

mysara
hehe.. saja je. Ambil suasana nyaman ..sejuk .. best!!

Rashid said...

Ila
saya baik ila .. PJT ..
moga ila sihat-sihat je dan ceria macam dulu-dulu juga k..

camana bisnes?

Rashid said...

Beib
haha!! elooooooooooooo .. jom jom ..

Rashid said...

cikgu nurin
oooooooooo yang itu ke.. yang pakai baju pink.. seluar pink ituke? ingat sapa tuu? tak cam …

Rashid said...

Maiza
salam ..
ermm saya sentiasa tenang maiza .. terima kasih

malware? adoiii iyake? camana nak kesan ek? nak hapus pula camana?

Saya buka okey je .. takde pula malware malware tuu …

Rashid said...

Kuronofu
alaaa setahun sekali je makan cam tu ..

Rashid said...

hasrul hassan
hah! kena rasa tu.. nanti nyesal pula tak rasanya hasrul ..

Rashid said...

luv syahnia
sodapppp … tapi bagi saya ice cream je sedap .. yang waffle tu sedap

Rashid said...

Ada Dalina
nyum nyummmm .. nyummmy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search