Followers

28 February 2012

Beginile gaya aku senyum ...


Malam –  makan di restoran sambil sembang-sembang dengan seorang kawan yang bertugas sebagai seorang pegawai di Pejabat Pelajaran Daerah (PPD). Pegawai yang bertanggungjawab mengurus bahagian Kokurikulum PPD.

“Syid .. boleh tolong buat satu blog untuk bahagian kokurikulum PPD?”

Aku senyum ..

“Bukan apa syid .. senang untuk sebarkan maklumat terkini kepada guru-guru peringkat daerah kita ni. Sekarang ni ramai orang asyik duk baca blog je. Saya tengok PPD negeri-negeri lain kebanyakan dah ada blog masing-masing ... bla  bla  bla .. ”

Aku masih senyum .. Alamak!! camana ni? ishh .. 

 Begini le agaknya gaya aku senyum ketika mendengar permintaan seorang kawan ...

14 comments:

Hanif said...

Hheheheh..mahu tak mahu tersenyum sambil mengangguk...
Buatkan blog senang tapi nak ajau macam mana nak post , nak letak gadget..uhh!! tu yang pening ni..

Thanks letakkan saya dalam bloglist
Hanif blog bloglist
Check It Out!!!! Yourbloglist at PR1 blog
Check blog anda berdasarkan bloglist abjad

LadyBird said...

nak buat blog sng, tp nak menggerakkannye sukar.. hanya org minat shj akan menggerakkannye dgn baik..

eMMe said...

Assalamualaikum Cikgu Rashid,TAPI senyuman Cikgu Rashid lagi mengancam jiwa, hahahaha!

cik jue tomey said...

alorhhhhh...tomeynya...senyum ikhlas ke idak tu.....

Rashid said...

Hanif
Betul tu hanif. Saya ingat nak buat yang simple je . ajar sikit-sikit ..

Rashid said...

lady bird
hmm hmm .. nak maintainkan entri tu yang selalunya susah kan lady. ;)

Rashid said...

eMMe
mengancam jiwa???? haha!!! mandaiiiii je eMMe ni ..

Rashid said...

cik jue tomey
senyum .. macam-macam dalam kepala duk fikir ..

Fuhpixel said...

wah.. senyum je terus jadi artis korea.. hehe :p

Rumah Kuning said...

buat blog senang. nak update tiap hari, tiap minggu tu yg susah. kan???

Signorina Syima said...

cikgu... boleh maintain ke 2 blog sekali gus? blog ko-kurikulum ngn personal blog? tp cikgu mesti pandai manage masa punya kan?

Rashid said...

fuhpixel
hehe.. ajaib kan..

Rashid said...

Rumah kuning
a’ahh tepat sekali. Nak entri tu yang perlukan keazaman dan cool ..

Rashid said...

signorima syima
syima. saya rancang nak buat asas je .. lepas tu ajar dorang. Dorangle yang masukkan entri. Tak de masa saya .. sekali sekala bolehle tolong bagitau cara-cara kat kawan saya tu ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search