Followers

11 November 2012

Akhirnya dia menjadi milikku ..



Lagu Ainan Tasneem 'aku suka dia' best je dengar .. berbakat pelajar UMP ni ..


Mimpi jadi kenyataan. Akhirnya dia menjadi milikku ..

Mimpi itu indah. Semua orang suka bermimpi sesuatu yang indah. Begitu juga dengan aku.  Sejak awal tahun lepas, aku asyik teringatkan dia. Asyik ‘mimpikan’ dia. Gara-gara selalu sangat fikirkan dia, aku pernah keluarkan entri mengenainya., “Sejak menjak ini aku asyik mimpikan dia …”

Aku punya cara, aku suka melakar mimpi yang aku suka di atas kertas …melakar dan merenunginya ...

Dan kini … insyaAllah mimpiku akan jadi kenyataan. Aku akan memiliki dirinya tak lama lagi.










Sekejap je rasa ... 









Oh ya, sepanjang tahun ini, gara-gara asyik duk pergi tengok dialah, aku jarang update blog  .. hehe

Apabila secara rasmi dia menjadi ‘hak milikku’, aku akan hiasi dia. Aku nak dia bergaya ‘simple tapi moden’. Alamak!! duit lagi tuuu.  Adoiii .. tapi takper janji dia nampak tenang dan mendamaikan hati .. kan kan .. 

p/s - sedang duk merancang .. tingkat bawah nak bagi sewa je. Sesiapa blogger nak buka restoran ke apa ke boleh le sms saya. hehe (siap pun belum mandai je cikgu rashid ni ...) ermm tingkat atas pula rasanya nak buat homestay le. Homestay bergaya 'simple tapi moden'.

11 comments:

4feet8 said...

Area mana nih cikgu? saya kalau balik kelantan, balik tumpat. round2 pun area dia je, wakaf bharu,pengkalan kubor, kg laut, Kota bharu pun ke Kedai buloh je

Hanif Idrus said...

2 tingkat.....besau. Dah nak siap yek..

Mardhia Yusof said...

project shop lot ek?
smoga berjaya cikgu! ;)

Anonymous said...


The foremost inhibitive component within the treatment method of Erectile Dysfunction (or ED) continues to be the exorbitant cost of pharmaceuticals.

There's a low-priced solution accessible to all this sort of victims who can't shell out their hard-earned income on obtaining 'luxury' medicines. The Generic Medication supply a powerful answer for your less-privileged segment of your victims. The generic medicines chiefly incorporate the exact same effective materials as being the brand name drug. The one distinction is definitely the inactive components.

Generic Cialis presents an efficient selection for the ED victims who tend not to desire to - or simply cannot - invest much too considerably on buying the pricey manufacturer medicine. Generic Cialis consists of tadalafil as its energetic component which has demonstrated greater medical final results than Viagra. Generic Cialis stays from the system for prolonged guaranteeing lengthier intervals of delight.

The price of Generic Cialis may differ and can be as little as 30% with the branded drug. The causes guiding the minimal price of generic medication are numerous but mainly not a whole lot of R&D has gone into the development of generic prescription drugs. As a result, the reduced price of production means lower cost of generic Cialis.
[url=http://www.isodraht.cn/guestbook.php ('achatcialissurinternet.com') ACCEPTED]eczane france cialis pour les femmes [/url]
But this practice is strongly opposed by the US FDA.

Rashid said...

4feet8
ermm .. dekat je ngan hospital daerah Pasir Mas .. kalau lalu sana mesti jumpa punya .. ada masa pergi le jalan-jalan sana ..

Rashid said...


hanif idrus
a’ahh hanif. insyaAllah dah nak siap ..

Rashid said...

Mardhia Yusof
Mar .. iya. rumah kedai 2 tingkat .. buat asset masa depan .. hehe
Terima kasih atas doa ..

Rashid said...

Anonymous
???

Anonymous said...

Τhe article оffers establіѕhed benеficial to us.
It’s quіte informаtive and you're obviously extremely knowledgeable of this type. You get popped my own eyes to different thoughts about this matter with interesting and strong written content.

My web-site: phentermine
Visit my web blog ... buy phentermine

Anonymous said...

Υour current rеport offers verifіed benеficial to me ρегsonally.
It’s vеrу helpful and уоu're simply naturally very knowledgeable in this field. You get opened my own sight to be able to different thoughts about this subject matter with intriquing, notable and strong content.

Feel free to surf to my web blog - phentermine
Feel free to surf my webpage :: phentermine

Anonymous said...

best place to buy xanax online 1.5 mg xanax high - xanax replacement drug

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search