Followers

07 September 2010

Dari hati ... maafkan saya ...




Dari hati ..

Sempena Aidilfitri yang bakal menjelang ini, saya ingin ambil ruang memohon kemaafan dari teman-teman semua seandainya ada silap dan salah yang telah saya lakukan tika bersama …  

Maafkan segala bait kata dan usik-usikan saya yang mungkin ada menyentuh hati, mengusik perasaan …

Doa saya.. moga hembusan bayu yang dingin dan lembut sentiasa mendamaikan hati teman-teman semua.

Terimalah kad raya dari saya untuk teman-teman blogger tersayang. Opsss!! dan juga untuk yang bukan blogger tapi sentiasa bersama …

p/s – terima kasih …  

16 comments:

LiNda said...

Rashid,

Now, hati saya sangat gembira , ceria and happy .. berbunga riang

..merenung lautan yang terbentang luas.. ada ombak, ada pantai dan ada rinduu ... di belai hembusan angin menyapa lembut ke pipi ..

Semua itu mengigatkan saya kepada awak ..seorang sahabat yang baik hati .

so, Selamat Hari Raya Aidilfitri .. moga bahagia bersama keluarga tersayang .

Afida Anuar said...

Salam cikgu Rashid..

salam aidilfitri buat cikgu rashid sekeluarga...kalau mai jalan2 beraya ke Kuala Terengganu, jemputlah singgah ke teratak buruk fida yer;)

maaf zahir batin kut2 ada tersilap bahasa dan kata..

hazeleyed lady said...

Thank you for the card...
Ketenangan memangnya mendamaikan...dan sentiasa dinantikan.

Bless you.
Salam aidil Fitri

Wawa_Nadwa said...

Cikgu,

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin.


=)

Trah Wann said...

salam :)

di sini saya pun nak ucapkan selamat hari raya jugak . (walaupun hakikatnye raya tahun nih macam takde mood je nak raya )

huhu . beraya kat mana tahun nih ?

Rashid said...

Linda

Linda.. saya senyum bila baca kata-kata Linda. Sungguh mendamaikan hati. Tenang dek hembusan angin pantai..

Moga jalinan persahabatan kita terus kekal mekar selamanya.

Terima kasih Linda ..

Rashid said...

Afida Anuar
Iya sama-sama kita afida. sayapun ..Sayapun selalu juga usik fida ..
InsyaAllah ada masa dan ruang.. saya pasti ke sana k ..

Rashid said...

hazeleyed lady
salam jua ..

a’ahh tenang dan damai. moga ia menjadi milik kita semua .

Rashid said...

Wawa Nadwa
terima kasih wawa ..

Rashid said...

Trah wann
salam
Trah naper tak de mood niii? Panggil mood tu. ia pasti hadir ..

Saya beraya kat kelantan je.. sana sini umah saudara dan teman-teman ..
Jom datang umah ..

n a r d indie winkie said...

selamat hari raya cikgu rashid. :-)

asyfiqaz said...

selamat hari raya cikgu..maaf zahir batin..raya kat mana tahun ni?

DUN Behrang 2020 said...

Selamat Hari Raya...maaf zahir & batin...dari hati saya yg ikhlas...

Rashid said...

nard

nard terima kasih .. ;)

Rashid said...

asyfiqaz

Selamat hari raya juga..
Tahun ni kat kelantan je asyfiqaz.

Rashid said...

DUN Behrang

DUN.. terima kasih. Saya juga k.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search