Followers

17 December 2010

Pantai Batu Buruk, Kuala Terengganu ...



Kelmarin, pergi kat Pantai Batu Buruk, Kuala Terengganu. 3 jam je perjalanan dari rumah. Sampai je terus cari hotel. Kali ini bermalam kat Hotel Tanjung Vista pula. Hotel ini murah tapi selesa sangat. RM150 lebih je untuk satu malam.


Sekadar untuk rehatkan diri. Ini kerana minggu depan, bermula 19 hb dah start mesyuarat sana sini. So sebelum kesibukan, baiknya pergi rehatkan diri. Tengok keindahan permandangan pantai, ombaknya, anginnya dan gelagat manusianya.  

Petang – habis ronda-ronda bandar, terus ke pantai. Seronok sangat.. ramainya orang..

Sempat snap …

 wah!! macam-macam rupa wau sekarang ni ya ... cari wau bulan tapi tak jumpa ..
 
Macam kat luar negara pula. Dewasa RM5.00, kanak-kanak RM3.00 sorang. Tolong promosi..

 Takde kerja. Snap bayang sendiri. Begini ke gambar hantu galah? hehe ..

18 comments:

Rozuan Ismail said...

memang hantu galah..pernah pergi sekali je kat pantai batu buruk ni..masa pergi rumah mak angkat kat setiu..singgah sini jap

eMMe said...

sonok kan, gi jenjalan...menikmati keindahan pantai....

sahromnasrudin said...

as salam..bestnya...bila la dpt pergi pantai tue huhuhh

Suriati Suhaimi said...

hotel baru launch 2..
huhuhuhu...

Encik Bell (beLalaNG) said...

pantai2 kt timur semenanjung mmg lawa2...used to studied at kelantan dlu... mmg best sgt pantai dorang.. pasir2 sume lawa :)

HonEyBuNNy said...

salam cikgu...bestnya.....ne macam nak pergi neh...naik kuda...hehhe

Rashid said...

Rozuan Ismail
hehe.. mandai je ..
iyake hantu galah cam tu?

Rashid said...

eMMe
yup eMMe seronok sangat.. jalan-jalan.. berenang-renang ..

Rashid said...

sahromnasrudin
salam ..
sahrom pergi je .. best apa. tgk gelagat orang ..

Rashid said...

suriati suhaimi
iyake? ermm .. ni mesti selalu datang hotel tanjung vista ni ..

Rashid said...

Encik Bell
hmm .. pasir je ke lawa bell? orangnya camana?

Rashid said...

Honeybunny
salam
Ila pegi le naik kuda.. bawa jalan-jalan tepi pantai .. romantis apa .. pakai gaun putih naik kuda putih cam Cinderella ..

GreenLava said...

Salam dari Blogger Sentral. Datang jalan-jalan dari backlink pada "Links to this posts".
Ambo pon oghe Kelate jugok :)

ryann said...

wahhh..wau spiderman.

Afida Anuar said...

dalam 10 min je dari rumah fida, pantai batu buruk ni...

selalu kalau pi sini, fida suka lepak belakang sek men sultan zainal abidin tu..

PS: Lama tak pi pantai, mana entah nak cari pantai kat putrajya ni..huhuu

Rashid said...

GreenLava
salam juga utk greenlava ..

sama kita rupanya. ;)

Rashid said...

ryann
itulah ryann .. cam-cam sekarang ada. Kreatif ..

Rashid said...

Afida Anuar
10 minit je.. dekatnya.
Putrajaya kan ada pantainya.. tuuu kolam tasik tu .. dekat masjid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search