Followers

15 July 2016

Sambutan Hari Raya Peringkat Sekolah 2016


Kelmarin 14 Julai 2016 – ada sambutan hari raya peringkat sekolah. Semua kelas adakan jamuan raya. Sungguh meriah dan ceria sekali. 

Hampir semua kelas aku terjah. Wow!! tak larat nak makan rasanya. Masuk kelas yang ke-5, aku dah mengaku kalah. Tak larat nak makan dah. Sekadar jalan-jalan masuk kelas dan berbual dengan pelajar je. Bayangkan lebih kurang 25 kelas semuanya.



“Cikgu kenapa tak makan? Alaaa cikgu ni ..” itulah soalan yang diajukan oleh pelajar -pelajar bila aku masuk kelas mereka.

Dan untuk tidak mengecewakan pelajar, aku jamahnya sikit, jamah keropok  .. kuih .. buah .. minum air seteguk dua. Hehe.  Padahal dah tak larat dah. Rasa nak menyandar kat kerusi  je.


Berikut sedikit gambar kenangan raya bersama rakan-rakan guru yang aku ambil dari WhatsApp sekolah. Sebagai kenangan indah .. 

Persahabatan sebagai rakan sejawat amat penting sekali. Ia tiada nilainya ... 







Cikgu-cikgu dan pelajar berpakaian raya, bergaya dan  anggun. oh ya nampaknya pada tahun ni, aku perhatikan ramai pelajar memakai jubah .. gaya terkini kot ..  hanya orang perempuan saja tau perkembangan pakaian sebegini ... 

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Search